Bliv influencer

BLIV INFLUENCER HOS UNITE REBELS

Vi ønsker altid at udvide vores netværk med nye influencers, der både kan engagere og inspirere deres følgere gennem troværdig og autentisk content på de forskellige sociale medier.

AUTENTICITET & TROVÆRDIGHED

Går du ikke på kompromis med indholdet på din profil og værner du om dit eget personlige brand? Vi værdsætter din autencitet og opfordrer dig til, at lade din personlighed skinne igennem i alle dine posts.

INSPIRERER DIN GENERATION

Vær dig selv og udfold din kreativitet. Som content creator hos Unite Rebels inddrager vi dig i den kreative process. Du kender dine følgere bedre, end vi gør, og derfor ved du bedst, hvordan du engagerer dem.

VÆRDISKABENDE MATCH

Du kan til enhver tid sige nej til et kommercielt samarbejde, hvis du ikke føler, brandet eller produktet matcher din profil eller giver dine følgere værdi. Ingen tvang, kun hand-picked brands, der matcher dit univers.

SOCIAL MEDIA MANAGER

Som en del af vores netværk fungerer vi som din SoMe-manager. Det betyder, at vi varetager dine interesser og arbejder målrettet for at øge dit følgertal. Vi står for det juridske samt forhandler løn på dine vegne.