Services

INGEN BEGRÆNSNINGER

Influencer marketing muliggør dit brands kreative udfoldelse på tværs af platforme. Vi designer kampagner i samarbejde med vores influncers og inddrager dem i den kreative process.

 

INFLUENCER MARKETING

Med udgangspunkt i dine specifikke målsætninger planlægger vi en influencer-kampagne for dit brand. Unite Rebels står for eksekveringen, monitorering samt løbende optimering af kampagnen.

CONTENT CREATION

Vores influencers ved, hvordan de skal engagere deres følgere. Derfor lader vi dem skabe unikt og autentisk content til din kampagne og til brug på dine egne kanaler. Få din målgruppe til at fortælle din historie.

SOCIAL MEDIA MANAGEMENT

Unite Rebels kan administrere jeres konti på de sociale medier og løbende skabe engagerende indhold i samarbejde med vores influencers. Se jeres kanaler vokse, mens dialogen sker i øjenhøjde med jeres segment.

EVENTS

Promover koncerter, messer, infoaftener m.m. med influencer marketing. Inviter vores influencers og lad dem annoncere deres deltagelse via de sociale medier, mens de opfordrer deres følgere til også at deltage.

VORES KUNDER SIGER…

Pixum

“Det var spændende for os, at slippe så mange influencers løs på samme tid og se dem løse en opgave med kreativ frihed. Deres engagement skinnede tydeligt igennem og man kunne fornemme, at de syntes, det var en spændende kampagne at være en del af.”

Morten Knudsen – Online Marketing Manager, Pixum

EF Education First

“Vi oplevede, at vi havde en samarbejdspartner, der forstod vores forretning og hurtig var i stand til at tilrette kampagnen, som vi løbende blev klogere på de leads, kampagnen genererede.”

James Flensted – Country Product Manager, EF Education First

 

LÆS OM VORES CASES